top of page

Om Bedre Ledelse 

Spesialisering innenfor:

Ledelse- og organisasjonspsykologi, samspill og samarbeid

Utvikling 

En rekke virksomheter, private som offentlige, har benyttet seg av Bedre Ledelses kompetanse ved forskjellige behov for leder- og organisasjonsutvikling, og som ressurs ved konflikt- og arbeidsmiljøproblematikk. 

Gjennom Bedre Ledelses levetid, har over 4000 ledere valgt å utvikle sin personlige lederkompetanse med støte fra selskapets konsulenter og utviklingsprogrammer.

Med over 30 års erfaringsgrunnlag med skreddersydd design og "verktøykasse" for endring- og utviklingsprosesser, sikrer kompetansen Bedre Ledelse klienter, kunder og samarbeidspartnere en meget god faglig plattform i leveranser av tjenester og oppdrag.

Image by Cristofer Jeschke
Image by capnsnap

Spesialiteter 

Spesialfeltet er å være katalysator i leder- og medarbeider- og organisasjonsutviklingsprosesser, med spesiell vekt på selvbevissthet, selvinnsikt, selvledelse, kommunikasjon, relasjon og samhandlingskompetanse i jobbsituasjonen.

Bedre Ledelse ble etablert i 1984 av psykologer og spesialister innen arbeidspsykologi, organisasjonspsykologi, lederutvikling, personlig utvikling og samarbeidstrening.

 

Da Bedre Ledelses etablerere trakk seg ut av arbeidslivet i 2018, har Camilla Sommerfeldt Bentzen fortsatt å bistå ledere, medarbeidere og organisasjoner, som selvstendig konsulent, i endrings- og utviklingssituasjoner basert på Bedre Ledelses faglige filosofi, kompetanse og nyere forskning. 

bottom of page