top of page

Samarbeidspartnere

Leadership Weekly 

Bedre Ledelse, og Camilla, er assosierte ledertrenere i Leaderships Weekly sine digitale lederutviklingsprogrammer. 
 

Leadership Weekly er spesialisert på gjennomføring av ledertrening i jobbsituasjonen. Gjennom teknologiske og digitale løsninger, blir lederne trent til å utvikle sine ferdigheter, og bli bevisst på egen atferd.  Metoden og de teknologiske løsningene Leadership Weekly inkluderer i sine programmer, hjelpe ledere til å raskt etablere nye vaner for ledelse og oppleve fremgang.

1519911023118.png

Invito Inspire 

logo.png

Invito Inspirer utvider Bedre Ledelse sine faglige lederutviklingsressurser, samt tjenestetilbud gjennom leveranser knyttet til omstilling, opplæring og coaching for medarbeidere som befinner seg i endringssituasjoner.

Invito Inspire er et kurs- og ressurssenter for arbeidslivsmestring. Kjernekompetansen er å bevege mennesker i ny retning. Invoito Inspire jobber konkret med å hjelpe deltakere tilbake til arbeidslivet, enten man er mellom to jobber, eller har andre utfordringer knyttet til det å være i arbeid.
 

Siv Undseth Arvesen eier og daglig leder av Invito Inspire. Siv er fast samarbeidende konsulent hos Bedre Ledelse, og hennes kjerneområde er: coaching, terapeutisk veiledning, kommunikasjonstrening, rådgivning og utvikling av ledere, samarbeid og gruppedynamikk. Hun har i tillegg meget god kompetnase innen arbeidslivsmestring og karriereveiledning. Siv har lang erfaring som leder i næringslivet, og meget god kjennskap til offentlig sektor. 

bottom of page